Contact

Contacteaza-ne pentru solutia de securitate potrivita!

In urma celor peste 22 ani de experienta in domeniu, colaboram cu majoritatea firmelor importatoare si distribuitoare de echipamente de securitate din Romania, astfel am selectat si lucram numai echipamente de securitate profesionale, am verificat compatibilitatea acestora si datorita experienței acumulate va putem configura un sistem de securitate profesional, adecvat scopului propus.

(+40) 0722.662.669

contact@hutsystem.ro

Luni – Vineri: 8:00 AM – 6:00 PM

Urmareste-ne si pe Facebook:

  Ce garantii ai daca ne alegi pe noi?

  Beneficiezi de o arhitectura a proiectului, un procedeu de instalare modern si curat, un sistem de securitate configurat numai cu echipamente de calitate de catre o echipa calificata de profesionisti.

  Beneficiezi de o gama de sisteme profesionale, atent selectionate si testate de catre profesionisti (sisteme certificate conform legislatiei in vigoare).

  Beneficiezi de un sistem de calitate adaptat perfect nevoilor tale in urma unei analize profesionale, care iti confera o conectivitate si functionalitate deplina si iti asigura compatibilitatea si durabilitatea sistemului de securitate implementat.

  Beneficiezi de garantie a intregului sistem de securitate (atat a echipamenelor folosite, cat si garantia compatibilitatii acestora si a lucrarilor de instalare executate).

  Beneficiezi de training in privinta utilizarii sistemului.

  Beneficiezi de ajutor si suport tehnic.