Videointerfonie si interfonie

Sisteme de videointerfonie si/sau interfonie

Complementar sistemului de detectie si avertizare impotriva efractiei.

Daca doriti confort si siguranta in ce priveste accesul catre propietatea dvs., aveti nevoie de un sistem interfon sau videointerfon. In concordanta cu standardele noi de viata si cu o evaluare realista a riscului pe care il presupune proprietatea, puteti opta pentru a controla accesul in imobil printr-un sistem de interfonie sau videointerfonie.

Prin varietatea modelelor si a notei moderne pe care o aduc sistemele de interfonie sau videointerfonie, acestea pot fi integrabile oricarui spatiu, marindu-i astfel confortul si contribuind prin utilitatea lor la siguranta dvs.

Cu ajutorul unui sistem interfon aflati instantaneu cine va viziteaza, puteti comunica cu persoana aflata in afara proprietatii dumneavoastra, iar prin intermediul unui sistem videointerfon aveti in plus posibilitatea de a viziona persoana care va apeleaza.

Designul atractiv al videointerfonului il face dorit in orice decor iar imaginea video color redata va ajuta la identificarea persoanei care doreste accesul la proprietatea dvs. Astfel, prin intermediul unui sistem interfon sau videointerfon aveti optiunea de a alege daca doriti sa permiteti accesul in proprietatea dumneavoastra a persoanelor care doresc acest lucru.

Sistemele interfon si videointerfon se compun din:

Postul de exterior

Prin intermediul caruia se creaza comunicarea audio (audio-video) cu persoana ce solicita accesul spre proprietatea dumneavoastra, care se instaleaza de obicei in imediata apropiere a usii principale de acces spre imobil.

Posturile de exterior pot fi de tip ingropat sau aplicat, prevazute cu unul sau mai multe butoane de acces, respectiv ptr. apelarea uneia sau a mai multe familii ce locuiesc in acelasi imobil.

Carcasa pentru camera video

Se foloseste pentru instalarea camerei video la exteriorul obiectivului, pentru asigurarea unor conditii optime de functionare si protejare a camerei video de factorii externi (apa, umiditate, praf, temperaturi inalte sau scazute, etc.).

Pot fi prevazute cu sistem de incalzire-racire a camerei – lentilei video.

Postul de interior

Creaza comunicarea (audio-video) cu persoana din exteriorul cladirii si se instaleaza in functie de optiunile beneficiarului. Poate fi de tip mobil sau fix (stationar), model pentru fixarea pe perete, pentru birou, etc.

Poate comunica numai cu postul exterior sau si cu alte posturi interioare conectate in acelasi sistem (intercomunicatie).

Este prevazut cu un buton pentru actionare a yalei electromagnetice, respective pentru deschiderea porti sau a usii principale de acces.

Yala electromagnetica

Pot fi instalate atat la interior cat si in exteriorul obiectivului si au rolul de a avertiza local (acustic si luminos) starea de alarma la obiectivul supravegheat electronic;

Contacteaza-ne pentru sisteme de videointerfonie si interfonie personalizate nevoilor dumneavoastra!