De ce noi

Pentru ca noi va oferim urmatoarele beneficii:

Nu vindem doar echipamente, configuram si personalizam sisteme profesionale de securitate, pentru paza obiectivului, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor.

Oferim soluții complete pentru siguranța ta, securitatea familiei sau a afacerii tale.

Configuram si proiectam personalizat un sistem de securitate adecvat locației si necesitatilor tale, care si ti se va preda gata de utilizare, impreuna cu un training adecvat.

Numai in urma vizionarii obiectivului iti putem propune, configura si proiecta un sistem de securitate particularizat.

Scopul final al implementării unui sistem de securitate este protecția eficienta a bunurilor, valorilor si persoanelor, ce poate fi corect apreciata doar de catre un personal calificat si cu experienta in domeniu.

Asiguram garantie sistemului de securitate implementat.

Asiguram post garantie, contra cost oferim servicii complementare de mentenanta, modificare, reparatii sau relocare a tuturor sistemelor de securitate instalate.

In functie de locatia ta si gradul de risc anticipat, noi iti vom selecta si propune echipamentele adecvate configurarii unui sistem de securitate profesional, astfel poti fi asigurat de utilitatea acestuia.

Un sistem de securitate profesional nu se cumpăra “online” de la magazin si nu se alege din “oferta” in funcție de preț. Doar noi il putem configura adecvat nevoilor si bugetului tau, in conditiile in care acestă isi poate atinge scopul propus, binenteles cu posibilitatea de a putea fi extins ulterior.

Nu exista un sistem de securitate universal, suntem profesioniști in domeniu, configuram si personalizam individual toate sistemele tehnice de securitate.

Suntem specializati in proiectarea si implementarea sistemelor profesionale de securitate.

Toate aceste operatiuni pot fi efectuate de catre un personal calificat, profesionisti cu o vasta experienta in domeniu.

In urma celor peste 22 ani de experienta in domeniu, colaboram cu majoritatea firmelor importatoare si distribuitoare de echipamente de securitate din Romania, astfel am selectat si lucram numai echipamente de securitate profesionale, am verificat compatibilitatea acestora si datorita experienței acumulate va putem configura un sistem de securitate profesional, adecvat scopului propus.

AFACEREA NOASTRA GARANTEAZA SECURITATEA DUMNEAVOASTRA.

Contacteaza-ne pentru a gasi impreuna solutia potrivita in mod ideal nevoilor tale!