Despre noi

Despre Security HutSystem

Security HutSystem vinde si monteaza sisteme de securitate pentru paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor – sisteme electronice profesionale pentru detectia si avertizarea la efractie sau incendiu, supraveghere si inregistrare video digitala, control acces, automatizari diverse, interfonie si video interfonie.

Cine suntem

Infiintata in anul 2000 cu principalul obiect de activitate lucrari de instalatii electrice si sisteme de alarma antiefractie – control acces, Hut System si-a inceput activitatea prin instalarea sistemelor de detectie si alarmare impotriva efractiei adresate spatiilor mici si mijlocii. Conform articolului 33 din legea nr. 18/1996, am solicitat si obtinut autorizatia eliberata de catre INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE – DIRECTIA POLITIEI DE ORDINE PUBLICA pentru a putea presta servicii de PROIECTARE, INSTALARE SI INTRETINERE A SISTEMELOR DE ALARMA IMPOTRIVA EFRACTIEI.

Incepand cu anul 2005, in conformitate cu art. 34 din legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, am solicitat si obtinut Licenta de Functionare nr. 197/T emisa de MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR – INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE – DIRECTIA POLITIEI DE ORDINE PUBLICA pentru a putea desfasura activitati PROIECTARE, INSTALARE, MODIFICARE SAU INTRETINERE A COMPONENTELOR SAU SISTEMELOR DE ALARMARE IMPOTRIVA EFRACTIEI.

Angajandu-ne intr-un permanent proces de dezvoltare, datorita experientei acumulata in timp si a exigentei in realizarea sistemelor de securitate, am putut oferit din anul 2000 pana in prezent o gama variata de servicii in domeniul instalarii, modificarii si intretinerii sistemelor de securitate.

Din anul 2016 am decis sa infiintam o noua companie, specializata in domeniul consultantei, al proiectarii, vanzarii, instalarii, modificarii si intretinerii sistemelor de securitate – a sistemelor de alarma impotriva efractiei (alarma antiefractie) si avertizarii la incendiu, sistemelor de control acces si pontaj, supraveghere video si inregistrare a imaginilor (TVCI – CCTV), automatizari diverse, interfonie si videointerfonie.

Beneficiind de un personal pregatit profesional si cu experienta in domeniul instalarii sistemelor de securitate, a luat fiinta la inceputul anului 2016 Security HutSystem, o companie bazata pe o echipa dinamica, formata din tehnicieni pregatiti profesional, autorizati pentru lucrarile de execuţie şi punere în funcţiune a sistemelor electronice de securitate, coordonati de un personal specializat în consultanţă, proiectare si implementare a sistemelor profesionale de securitate. Astfel am solicitat catre MINISTERUL AFACERILOR INTERNE – INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE – DIRECTIA DE ORDINE PUBLICA o noua autorizare, obtinand Licenta de Functionare nr. 3828/T/21.03.2016.

Security HutSystem este autorizata de catre MINISTERUL AFACERILOR INTERNE – INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE – DIRECTIA DE ORDINE PUBLICA pentru PROIECTAREA, INSTALAREA, MODIFICARE SAU INTRETINEREA COMPONENTELOR SAU SISTEMELOR DE ALARMA IMPOTRIVA EFRACTIEI, personalul tehnic angajat este școlarizat si autorizat in acest scop, atat societatea cat si personalul angajat detinand avizele necesare desfasurarii de activitati tehnice in domeniul sistemelor de securitate.

Compania noastra este specializata in consultanta, comercializare, modificare, mentenata, proiectare, instalare si punere in funcțiune a sistemelor electronice de detecție si alarmare impotriva efractiei, detectie si semnalizare antiincendiu, radio comunicatii, si dispecerizare GSM-GPRS de la distanta, supraveghere si inregistrare video, control acces si pontaj, beneficiind de o vasta experienta in domeniu.

Sistemele de securitate pe care le oferim sunt moderne, echipamentele folosite sunt profesionale si in conformitate cu standardele europene din domeniu. Calitatea, fiabilitatea si gradul de protectie al echipamentelor implementate sunt garantate de catre firme renumite in domeniul producției echipamentelor electronice pentru securitate, astfel sistemele instalate beneficiaza de garantie minim 24 luni.

Majoritatea sistemelor de securitate instalate de noi pot fi accesate si controlate atat local cat si de la distanta, oferind astfel utilizatorilor finali siguranta si confort in gestionarea semnalelor si informatiilor transmise, asigurand beneficiarilor posibilitatea de armare sau dezarmare sistemelor de securitate, vizionarea si gestionare in timp real al evenimentelor si imaginilor video, stocare si back-up al datelor.

Asiguram servicii de proiectare, modificare, relocare, mentenanta, sau reparatii a sistemele de securitate, iar prin intermediul colaboratorilor nostrii servicii de analiza de risc la securitate, intocmirea planului de paza al obiectivului, monitorizarea sistemelor de alarma antiefractie, monitorizare video si inteventie la obiectiv etc.

Licente si autorizatii

Ce ne recomanda?

Experienta

Peste 22 ani experienta.

Garantie

Minim 24 luni garantie.

Autorizati

Autorizati de Politia Romana.

Vezi cum te putem ajuta sa protejezi casa si afacerea ta!